Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 - Psts.gr
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 00:03

Διακομιδή 23χρονου από Πάρο για Σύρο

Διακομιδή 23χρονου από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" Ν.Π. 10989.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ, είναι η πρόβλεψη του καιρού για την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κυβέρνηση ζητάει από τη Βουλή να νομιμοποιήσει την ανασφάλιστη εργασία και να βαφτίσει το μισθό οδοιπορικά»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επίστρωση με βιομηχανικό δάπεδο του προβλήτα στη θέση «Βίντζι» στην Παροικία που είχε φθαρεί με τα χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ευρεία σύσκεψη για θέματα του πρωτογενή τομέα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, στα γραφεία της ΠΕΔ στην Ρόδο, παρουσία του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αλέξανδρου Οφίδη, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμων Ζαννετίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων διαμέσου της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας οργανώνει δράση στην Σύρο και στην Τήνο με θέμα: «Πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζει να υποστηρίζει και να προωθεί σημαντικές δράσεις εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ενίσχυσης της φιλομάθειας που γίνονται στα νησιά μας. Αποδεικνύει μέσα από τις συνεργασίες του ότι οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, που έχουν διάθεση για προσφορά, έχουν βρει τη συμπαράσταση που χρειάζονται για να επιτελέσουν το έργο τους αλλά και να αναπτύξουν δραστηριότητες πέρα από τις τυπικές υποχρεώσεις τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.) , απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μήλου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" Ν.Π. 10989, 63χρονος και 25χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos