Σάββατο, 14 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι κατά την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «SUPER FAST XII» Ν.Π. 11052 από Πειραιά για Σύρο – Πάτμο – Λέρο – Κω – Ρόδο , 56χρονη επιβάτιδα ευρισκόμενη στην καμπίνα της ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Δεύτερη Παιδική Μουσική Συνάντηση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 13-04-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νόμος του κράτους είναι από χθες ο «νόμος Κατρούγκαλου», που αλλάζει άρδην το ασφαλιστικό τοπίο της χώρας. Αμεσα, ήτοι από 13 Μαΐου 2016, ισχύει μια σειρά από διατάξεις, με κυριότερες αυτές που αφορούν τον νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων για αιτήσεις που κατατίθενται από χθες και εφεξής, τις περικοπές σε ήδη καταβαλλόμενες επικουρικές, μερίσματα και εφάπαξ, τη μερική διακοπή του ΕΚΑΣ, το «ψαλίδι» στις υψηλές κύριες συντάξεις, τον «κόφτη» στις συντάξεις χηρείας αλλά και τις αυξήσεις των εισφορών για μισθωτούς, εργοδότες και αγρότες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένα κατά 9 ήταν τα δυστυχήματα που σημειώθηκαν το 2015, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 6 άτομα περισσότερα απ’ ό,τι την προηγούμενη χρονιά, καταδεικνύοντας ότι οι επιδόσεις της χώρας στο θέμα της οδικής ασφάλειας επιδεινώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθετα, μεγάλος σκεπτικισμός για μια τέτοια κίνηση καταγράφεται στη Γαλλία και την Ισπανία, με το 70,8% και το 69%, αντίστοιχα, των ερωτηθέντων να είναι αντίθετοι

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δύο τίγρεις δραπέτευσαν από ένα μεγάλο καταφύγιο αιλουροειδών που βρίσκεται κοντά σε ένα ολλανδικό χωριό και οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να εντοπιστούν τα ζώα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέτεινε χθες για τρεις μήνες την κατάσταση «οικονομικής έκτακτης ανάγκης» που έχει επιβάλει από τα μέσα του Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, καθώς η πετρελαιοεξαγωγική χώρα συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με οικονομική και πολιτική κρίση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos