Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για το νησί της Πάρου η φιλοξενία της καθηλωτικής θεατρικής παράστασης «Το Κιβώτιο» που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα του ΕΠΑ. Λ. στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Μυκόνου μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ ξεκινά μια πορεία ενημέρωσης του κοινού της Μυκόνου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, των επιχειρηματιών καθώς και των επισκεπτών, με απώτερο σκοπό την κατάργηση της πλαστικής σακούλας στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ηλεκτρονική κλήρωση του psts.gr, ανέδειξε τους πέντε τυχερούς που κερδίζουν πέντε μονές δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Το Κιβώτιο» που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία Πάρου στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λουλούδια είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους να γεμίσει το σπίτι χρώμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη με χαρακτήρα... Σαββάτου η σημερινή, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία και Κύπρο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 13:48

Σύλληψη διωκόμενης ημεδαπής στη Μύκονο

Την 16-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 62χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και χρηματική ποινή -3.000- ευρώ, για παραβίαση χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης του λιμανιού της Παροικιάς με ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την όψη του και θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του ΜΙΤ και ειδικός στην Τεχνητή Νοημοσύνη, μίλησε και για το brain drain

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συνομιλίες για το όνομα των Σκοπίων ξεκινούν σήμερα και επισήμως, με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς να συναντάται με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι αντίστοιχα, στη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aποτελεί προτεραιότητα για όσους αναζητούν εργασία - Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν εφαρμογές (apps) για να υποβάλουν το βιογραφικό τους σε θέσεις εργασίας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos