Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Στα λευκά προβλέπεται να ντυθεί το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ανήμερα των Χριστουγέννων! Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει άρδην από το βράδυ της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου και να γίνεται... άκρως Χριστουγεννιάτικο, όπως δηλαδή η παράδοση επιτάσσει θέλοντας την ημέρα Γέννησης του Θεανθρώπου ντυμένη στα λευκά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ' ένα κόσμο που αλλάζει και αναζητά νέες σταθερές , σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, οι μέρες των Χριστουγέννων και ο συμβολισμός τους, αναγεννούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο και ειρηνικό κόσμο. Αποτελούν την αφετηρία μιας νέας πορείας με αλληλεγγύη, ανθρωπισμό και δικαιοσύνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H παράταση ή όχι της καταβολής των τελών κυκλοφορίας θα κριθεί από την πορεία των πληρωμών που θα γίνουν έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες αλλαγές έρχονται στη σταθερή, την κινητή τηλεφωνία αλλά και το διαδίκτυο από 01.01.2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 14:01

Στην Ελλάδα το Final 4 της Euroleague του 2020

Το γήπεδο που θα αναλάβει το... χρίσμα να είναι το κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, «Νίκος Γκάλης»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεπτομέρειες για το τηλεφώνημα της 14ης Δεκεμβρίου μεταξύ Τραμπ και Ερντογάν που οδήγησε στην ανακοίνωση της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία έφερε στο φως το CNN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία των Βρυξελλών, μετά από πληροφορίες για ένοπλο που άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε εστιατόριο της βελγικής πρωτεύουσας, προτού διαφύγει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos