Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας να διοργανώσει μια μεγάλη παραδοσιακή εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στέφθηκε από επιτυχία! Από το μεσημέρι της ημέρας, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας για να το ....τσικνίσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη ημέρα της Σαρακοστής, η Καθαρά Δευτέρα, πλησιάζει και όλοι αυτή την ημέρα «στρώνουμε» νηστίσιμο τραπέζι για να υποδεχτούμε συνήθως με παρέα, τη μεγαλύτερη, σημαντικότερη και αρχαιότερη σύμφωνα με το εκκλησιαστικό ημερολόγιο περίοδο νηστείας των Χριστιανών που διαρκεί σαράντα ημέρες πριν από το Πάσχα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την 12-02-2018 από το Τμήμα Ασφάλειας Σύρου – Ερμούπολης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονης και 58χρονου ημεδαπών, οι οποίοι αφαίρεσαν πορτοφόλι από 56χρονο ημεδαπό και προέβησαν σε αγορές προϊόντων αξίας 157€ με χρήση τραπεζικής κάρτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Ίμια, σε πείσμα όλων των ανιστόρητων, είναι και θα παραμείνουν νησιά του Επαρχείου Καλύμνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του καθυστερημένου κατάπλου στο λιμένα της Ρόδου, η συνέχεια των δρομολογίων του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων κινούμαστε αυτή την εβδομάδα αυτή και μετά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, τις δυο προηγούμενες ημέρες, τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα αυτά του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή πίτας του Συλλόγου μας, η οποία θα γίνει το Σάββατο 24/2/2018 και ώρα 20:30 στο Σπίτι του Δασκάλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη 3Κ/2018 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 4/02-02-2018). Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και τέσσερεις (4) θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Σίφνου. Συγκεκριμένα: μία (1) θέση ΔΕ ηλεκτρολόγων και τρεις (3) θέσεις ΥΕ εργατών καθαριότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos