Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 15:22

«Βροχάρης» ο Ιανουάριος για την Πάρο!

«Βροχάρης» λεγόταν στη λαϊκή αγροτική παράδοση ο μήνας των βροχών και της σποράς, δηλαδή ο Οκτώβριος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενιαίο και αρραγές το μέτωπο για την αποτροπή της απαξίωσης της ιδιωτικής περιουσίας, με τρόπο που ισοδυναμεί με υφαρπαγή και δήμευσή της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12 και 13-01-2019 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 52 ετών και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 41, 44 και 48 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν κατά περίπτωση παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα σήμερα (14/01), οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος είναι λιγότερες από τις προηγούμενες ημέρες, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυο αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Εξπρές» χαρακτήρισε τη νέα κακοκαιρία που θα χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φορέας του δημόσιου τομέα, που τυγχάνει καθολικής αποδοχής από τους συναλλασσόμενους αναβαθμίζεται και μεταβαίνει σε νέα εποχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας του Τζουζέππε Βέρντι, Σιμόν Μποκκανέγκρα, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 19.00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Ελενα Κουντουρά απο τους ΑΝΕΛ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι το νέο έργο AI4EU, το οποίο ξεκινά επίσημα με την αυριανή εναρκτήρια συνάντηση μεταξύ των εταίρων του, θα προωθήσει μία μεγάλη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στη Βουλή των Κοινοτήτων το αδιέξοδο είναι απόλυτο όσον αφορά το πώς θα προχωρήσει η χώρα στο brexit

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos