Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Μετά από κλήση του Κέντρου Υγείας, μία μόλις ώρα μετά τον "ερχομό" του 2019, δύο μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έσπευσαν σε τροχαίο ατύχημα, στο 3ο χιλ. Νάουσας - Παροικιάς, με τραυματία οδηγό μοτοσυκλέτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο της Σύρου νοσηλεύεται ο 30χρονος Μαροκινής καταγωγής άνδρας, κάτοικος Πάρου, η μοτοσυκλέτα του οποίου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της, με αποτλέσμα τον τραυματισμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίτερα θα φτάσει το νέο κύμα κακοκαιρίας - Χιονοπτώσεις αρχικά στη δυτική χώρα και από τα ξημερώματα στα ορεινα όλης της Ελλάδας - Πολύ θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη μέρα του 2019 σήμερα, και το κουπόνι του ποδοσφαίρου δεν έχει πληθώρα παιχνιδιών. Ωστόσο, η Πρέμιερ Λιγκ και το πορτογαλικό πρωτάθλημα έχουν δράση και προσφέρουν επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 13:51

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 01-01-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-12-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 53 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία πολύ ιδιαίτερη παράδοση από ένα πολύ ιδιαίτερο πλοίο διατηρήθηκε και φέτος στη Νάξο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν καταγράφηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο 2ο χλμ του δρόμου Λιβαδειάς –Ορχομενού. Ένα όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος και στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα και ένα βρέφος -κυρίως παιδιά- εξετράπη της πορείας του -από άγνωστη αιτία- και κατέληξε σε χαντάκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ'' Ν. Πειραιά 11045, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Σικινου και ότι θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιο του για λιμένες Φολέγανδρου, Νάξου, Πάρου και Σύρου.
Επί του πλοίου δεν ανέμεναν προς αποβίβαση και αποβίβαση επιβάτες και οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη β' φάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι η κύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, στρέφεται το ενδιαφέρον, από τη στιγμή που οι έως τώρα δημόσιες τοποθετήσεις δείχνουν ότι διαμορφώνονται οι συσχετισμοί που επιτρέπουν να περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos