Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Χιλιάδες κόσμου συνέρρευσαν την Κυριακή στο Σύνταγμα με ελληνικές σημαίες, συνθήματα και... παλμό προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το ποσό που κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ στους “16” του Australian Open.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απρόσεκτος ήταν καθώς φαίνεται οδηγός οχήματος στην Πάρο που «γκρέμισε» φωτιζόμενο ηλιακό στύλο σε στάση λεωφορείων του ΚΤΕΛ!

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Παροικίας – Νάουσας, κοντά στην Νάουσα, και είχε σαν αποτέλεσμα ο ηλιακός στύλος να γίνει κομμάτια αφήνοντας στο τόπο του συμβάντος τα... συντρίμμια του στουκαρίσματος!

Σπασμένη πινακίδα, κομμάτια διαλυμένου στύλου, μάσκα και τάσι αυτοκινήτου, κείτονται μέχρι σήμερα στο δρόμο προδίδοντας τα «ίχνη» που άφησε το περιστατικό!

Σημειώνεται ότι ο φωτιζόμενος ηλιακός στύλος που έγινε «παραμάζωμα» του οχήματος, ανήκει στα αυτόνομα, πρωτοποριακά φωτοσυστήματα σύγχρονης τεχνολογίας που εγκαταστάθηκαν σε 30 στάσεις αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Πάρου προ ελάχιστων χρόνων, και παρέχουν φωτισμό λειτουργώντας με καθαρή ενέργεια από τον ήλιο την οποία συλλέγουν μέσω φωτοβολταϊκού συλλέκτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρόσφατες πολιτικές «κινήσεις» του κ. Γιάννη Ραγκούση με.. «κατεύθυνση» τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πυροδοτήσει δημοσιεύματα του Τύπου που «φιλοτεχνούν» ένα άκρως αρνητικό πορτραίτο της μέχρι σήμερα πολιτικής του διαδρομής και της έως τώρα παρουσίας του στα τεκταινόμενα της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σήμερα ο ελληνικός λαός μίλησε και την φωνή του οφείλουμε να την ακούσουμε όλοι. Με πρώτο τον κύριο Τσίπρα και τους πρόθυμους υποστηρικτές της συμφωνίας των Πρεσπών. Μια συμφωνία που ετοιμάζονται να ψηφίσουν χωρίς να έχουν καμία τέτοια εντολή από τους ψηφοφόρους τους» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Πρτωθυπουργού είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την αγανάκτησή του για την ρίψη χημικών ουσιών με επιβλαβείς ουσίες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πρόκειται άμεσα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αυτό μέσο καταστολής που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το Facebook να συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα του σάιτ εργασίας Glassdoor με τις 20 καλύτερες αμερικανικές επιχειρήσεις για να εργαστεί κανείς, αλλά πρώην εργαζόμενοι στο δημιούργημα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είθισται παραδοσιακά και διαχρονικά σε όλες τις συγκεντρώσεις και πορείες που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα να υπάρχει μια κάποια απόκλιση στον αριθμό των διαδηλωτών που ανακοινώνει η Αστυνομία και οι διοργανωτές. Αυτό, ωστόσο, που συνέβη σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε χειροκροτήματα και επευφημίες ξέσπασαν οι πρώτοι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα όταν είδαν να εμφανίζεται η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που λειτουργεί ως προπομπός για τη μεγάλη αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos