Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Οι περισσότεροι των Ελλήνων, φθάνοντας στο σταυροδρόμι της «εργασίας» και της «οκνηρίας» θα επιλέξουν δίχως δεύτερη σκέψη τον εύκολο ασφαλτοστρωμένο ξεκούραστο δρόμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλεί η «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Με ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να μετάσχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00 την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, αυτή τη φορά χωρίς εξέδρες και ομιλητές.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η Σύμβαση για την προμήθεια τριών υπερσύγχρονων Παράκτιων Περιπολικών Πλοίων, η παράδοση των οποίων θα ολοκληρωθεί το 2020 από την ανάδοχο εταιρεία Κοντιέρε Ναβάλε Βιτόρια που αναδείχτηκε κατόπιν διεθνούς και διαυγούς διαγωνισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 5,5 εκατ. ευρώ αγγίζει ο τζίρος δύο κυκλωμάτων που διακινούσαν προϊόντα «μαϊμού», με διαφημίσεις μέσω Facebook, ενώ περισσότεροι από 70.000 καταναλωτές εξαπατήθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε την Τρίτη (22/01/2019) ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστή έγινε η ακριβής ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ράφαελ Ναδάλ, για τα ημιτελικά του Australian Open, η οποία και αναμένεται να "καθηλώσει" την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε συνέχεια των αποφάσεων της κοινής συνεδρίασης που έγινε στην Αθήνα, παρόντος του αρμοδίου υπουργού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο «Φοίβος» παίρνει τη... σκυτάλη στα κύματα κακοκαιρίας. Θα πλήξει τη χώρα από την Τρίτη έως την Κυριακή και θα «φέρει» βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Η θερμοκρασία θα πέσει στα τέλη της εβδομάδας και θα πέσουν χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από 23 χρόνια, με την κρίση των Ιμίων, η τότε κυβέρνηση παραλίγο να είχε απολέσει Ελληνικό έδαφος με τους λάθος χειρισμούς της. Σήμερα, με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos