Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Μορφή έχει αρχίσει να παίρνει πλέον η περίφημη «Αθηναϊκή Ριβιέρα», καθώς σε όλο το μήκος της ακτογραμμής των 70 χιλιομέτρων που εκτείνονται από το Μικρολίμανο μέχρι και το Σούνιο, βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλος αριθμός αναπλάσεων, παρεμβάσεων εξωραϊσμού και ανάπτυξης ακινήτων, από πολυτελείς βίλες, μέχρι ξενοδοχεία πέντε αστέρων κι ενώ ακόμα δεν έχει αρχίσει καν το έργο της ανάπλασης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βολές κατά ριπάς από τον "απασφαλισμένο" Πάνο Καμμένο. Τώρα στρέφεται και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον κατηγορεί για την υπογραφή που βάζει στη συμφωνία των Πρεσπών. Τον συγκρίνει με τον Ιβανόφ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, έγινε πριν λίγη ώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γιατρός, η Μαριγώ Μπούρη, είναι εκείνη που έγραψε το πολυσυζητημένο τραγούδι. "Αισθάνομαι δικαιωμένη" λέει μεταξύ άλλων για το τραγούδι που έγινε ύμνος για τη Μακεδονία...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 16:15

Σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού στη Σαντορίνη

Την 25-01-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν 56χρονο ομοεθνή του ο οποίος απασχολούσε το συλληφθέντα παράνομα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το περίπτερο της Περιφέρειας, επιχειρήσεις και δήμοι των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, παρουσιάστηκαν σε ένα κοινό 250.000 επισκεπτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία συνεργασίας ανάμεσα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη συστράτευση της Δικαίας Μαραβέλια, από τη Σύμη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αγαπημένες μέρες των φίλων του στοιχήματος έφτασαν. Το Σάββατο (26/01) είναι εδώ, και το κουπόνι περιλαμβάνει πλήθος παιχνιδιών. Στην Ελλάδα, η ΑΕΚ θέλει να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, και το ματς έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 15:51

Νεκρός ένας 38χρονος από την γρίπη H1N1

Στην εντατική και μια γυναίκα από H1N1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos