Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε το Τ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Σε κλοιό κακοκαιρίας ξανά η χώρα – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις – Πού και πότε θα χτυπήσουν, σύμφωνα με την ΕΜΥ – Δείτε την πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η ΔΗΜ.Τ.O. Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι με δύο αναβάτες - Νεκροί οι δύο αναβάτες της μηχανής και ο ένας εκ των δύο επιβατών του αυτοκινήτου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 61χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 16:02

Στοίχημα: Στηρίγματα ΠΑΟΚ και Άγιαξ (video)

Κυριακή (27/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Περιπέτεια είχαν λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι οι επιβάτες που επέβαιναν στο τοπικό τρενό που είχε δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία. Και ενώ το τρένο έφτασε κανονικά στον σταθμό και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, κατά την διάρκεια της αλλαγής γραμμής (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το πρώτο βαγόνι -στο οποίο επέβαιναν περίπου 10 άτομα- εκτροχιάστηκε και τούμπαρε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες «αποχαιρετούν» τον Θέμο Αναστασιάδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά σιγά-σιγά εξανεμίζονται οι πιθανότητες ότι είναι ακόμη «ζωντανό» το ρόβερ Opportunity, το οποίο έχει να δώσει σημεία ζωής στον Άρη από τις 10 Ιουνίου 2018, όταν είχε υπάρξει η τελευταία επικοινωνία του με τη Γη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπορεί η Μόσχα να είναι συνηθισμένη στο βαρύ ρωσικό χειμώνα, αλλά αυτή τη φορά βρέθηκε αντιμέτωπη με τη σφοδρότερη χιονόπτωση εδώ και πάνω από μισό αιώνα με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί έως την Τρίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos