Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Επισκέπτες διεθνούς τουριστικής έκθεσης στη Νέα Υόρκη , όπου συμμετείχε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ρώτησαν να μάθουν πού βρίσκεται η Καβάλα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κάποιους πιθανότατα να μην προκαλεί καμία εντύπωση στην πλειοψηφία όμως (προκαλεί)… σίγουρα! Λίγο έξω από τη Λαμία (στο χωριό Συκα) υπάρχουν κότες που κάνουν… πράσινα αυγά! Ναι καλά διαβάσατε! Πράσινα…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O φετινός Ιανουάριος στην Πάρο ήταν αρκετά βροχερός και «πλούσιος» σε σπάνια για το νησί καιρικά φαινόμενα, γεγονός που αποτυπώθηκε στον υετό που καταγράφηκε μέσα στον μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία για ένα ακόμη μήνα και πρόκειται για την πρώτη κλήρωση του 2019. Όπως κάθε φορά, 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Στην κλήρωση μπήκαν όλοι όσοι έκαναν αγορές με κάρτα μέσα στον Δεκέμβριο του 2018. Δείτε αν είστε μεταξύ των τυχερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύματα διαδοχικών βροχοπτώσεων θα επηρεάσουν αρχικά από τα δυτικά τον καιρό της χώρας το τριήμερο 29 – 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αναβίωση του θεσμού Volley League All Star μετά από 10 χρόνια αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την ΕΣΑΠ ως συνδιοργανωτή και με την υποστήριξη του ΠΑΣΑΠ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι θριαμβολογίες για την αύξηση του κατώτατου μισθού, αποτελούν ακόμη μια κραυγαλέα περίπτωση εμπαιγμού και υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους εργαζόμενους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει μια ακόμη πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων προς ένταξη και χρηματοδότηση – Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 10 εκατ. ευρώ για τον ίδιο σκοπό, από το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Κ.Π.), ότι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισε το βιβλίο των προσφορών για το πενταετές ομόλογο με την Ελλάδα να αντλεί 2,5 δισ. ερυώ με επιτοκιο 3,6% που ξεπερνά το όριο του 3,5% που είχε θέσει η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos