Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Τι ισχύει για εργαζομένους μερικής απασχόλησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κλήρωση τζόκερ 1988 σήμερα 31/01/2019 οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 2.800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμνάζοντα ήταν μέχρι σήμερα στην Πάρο τα νερά του τοπικού πολιτικού «χάρτη» ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος πιστών συνέρρευσε το πρωί της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Αγ. Αρσενίου, για να τιμήσει την εορτή του Αγ. Αρσενίου του εν Πάρω, που γιορτάστηκε και φέτος με λαμπρότητα και ιερή κατάνυξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών συνέρρευσε το πρωί της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Αγ. Αρσενίου, για να τιμήσει την εορτή του Αγ. Αρσενίου του εν Πάρω, που γιορτάστηκε και φέτος με λαμπρότητα και ιερή κατάνυξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολικό ψύχος που χωρίς υπερβολή πλήττει μεγάλο μέρος των ΗΠΑ δεν είναι κάτι το καινούριο για πολλές Πολιτείες. Όμως, έχουν βρει όλα τα μέσα ώστε να αντιμετωπίζουν τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόφωνα ενάντια στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που προβλέπει τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, τάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη σημερινή του συνεδρίαση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσκολίες πρόσβασης αυτήν την ώρα για πολλούς χρήστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ' Ν.Π. 12520 στον μεσαίο προβλήτα του κεντρικού λιμένα Χίου, κατά τη διαδικασία πρυμνοδέτησης του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι νεκροί από την γρίπη. Σε λίγο οι επίσημες ανακοινώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ανησυχούν οι ειδικοί αφού ο ιός Η1Ν1 "σκοτώνει" χωρίς διακρίσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos