Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Τσουχτερό είναι το κρύο στις Κυκλάδες καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία» που πλήττει ολόκληρη τη χώρα έχει ρίξει τον υδράργυρο σε χαμηλά επίπεδα και στα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, ο Διαγωνισμός του psts.gr με δώρο 2 κιβώτια κρασί και 6 κεφάλια τυρί τα οποία θα προσφερθούν στους δύο νικητές που θα αναδείξει η κλήρωση της 5η Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων στην Ερμούπολη της Σύρου, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 προσκεκλημένος του Δημάρχου Σύρου κ. Γ. Μαραγκού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δωροθέου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι πρωτοφανές σε σύλληψη, το γεγονός ότι το χρέος της Πολιτείας να στηρίξει οικονομικά και αναπτυξιακά τα νησιά της, συνδέεται με την διαχείριση μιας σοβαρής ανθρωπιστικής κρίσης»

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχεδόν... κενή είναι η σημερινή (04/01) στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα παιχνίδια να είναι λίγα. Η δράση εστιάζει κυρίως στη La Liga, και στο Κύπελλο Γαλλίας. Ωστόσο, εκτός από αυτά, απόψε έχει και EuroLeague, με το «αιώνιο» ντέρμπι να κλέβει την παράσταση και να μας απασχολεί στοιχηματικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

2 περιστέρια να έρθουνε να φέρουνε ευχές

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Πολυγραφημένη Υπουργική Εγκύκλιο (ΠΟΛ), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης και η Υφυπουργός Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου, τροποποίησαν την ΠΟΛ 1177/2018 σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια δραστηριότητας των τουριστικών σκαφών, κυρίως στην ανοικτή θάλασσα, για σκοπούς χορήγησης απαλλαγών από το ΦΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό έχουν σημάνει τα προεκλογικά δώρα του Αλέξη Τσίπρα και η υπαναχώρηση σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε Ευρωπαίους πολιτικούς, οικονομολόγους και αναλυτές, που φοβούνται ότι θα χαθεί μια ολόκληρη χρονιά στην Ελλάδα, αναφέρει η Die Welt.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τη νέα χρονιά με ποιητική, ταξιδιάρικη και παιγνιδιάρικη διάθεση γιορτάζοντας την τέταρτη δράση ΠΟΙΗΣΗ on the road. Μια συνεργασία της «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos