Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Σε πρώτη φάση η αντίδραση της ελληνικής πολιτείας στην «έκρηξη» του Airbnb τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στα φορολογικά ωστόσο φαίνεται πως πλέον υπάρχουν σκέψεις και για άλλους περιορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παράταξη της νυν δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μ. Κωβαίο, πρόκειται να κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανανεωμένη, αρχής γενομένης από την αλλαγή του ονόματος και του συμβόλου του συνδυασμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 11η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 14:03

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Μύκονο

Την 06-01-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς με ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για αντίσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν απογευματινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Διονυσίου κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές πιθανότητες να δουν χιόνι σήμερα το βράδυ έχουν οι Αθηναίοι, καθώς η κακοκαιρία με το όνομα «Τηλέμαχος» σαρώνει ήδη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας, φεύγουμε από την κυβερνητική πλειοψηφία, δεν στηρίζουμε πλέον την κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης στο ΘΕΜΑ 104,6
Την άποψη ότι οταν οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών «η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Κώστας Κατσίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ταχύπλοο πλέει με επικίνδυνους ελιγμούς στα νερά του Στενού του Γιβραλτάρ. Το καταδιώκει ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos