Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Δεν θα προλάβουμε να πάρουμε μια ανάσα από την... «αποχώρηση» του καιρικού συστήματος «Τηλέμαχος» που έφερε δριμύ χιονιά στη χώρα, και μια νέα κακοκαιρία που «βαφτίστηκε» Υπατία βρίσκεται προ των πυλών καθώς αναμένεται να μας επηρεάσει από το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ξανά η διαδικτυακή εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν προκαλέσει τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Τηλέμαχος», το σφοδρό πολικό κύμα χιονιά που πλήττει ολόκληρη την Ελλάδα, έντυσε στα λευκά και την Πάρο η οποία είχε χρόνια να δει «άσπρη» μέρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπατία. Έτσι "βαφτίστηκε" το νέο κύμα κακοκαιρίας, αφού ο καιρός δεν λέει... να κάτσει καλά. Χιόνια, βροχές, καταιγίδες και πολύ κρύο περιμένουμε σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε σε βίντεο πώς θα "χτυπήσει" η Υπατία. Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία σε Αττική και επαρχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η μόνιμη κατοικία της να βρίσκεται πλέον στην Πάρο, ωστόσο η Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται πως άφησε για λίγο το όμορφο νησί των Κυκλάδων για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζω ότι το νέο Α/Δ της Πάρου αποτελεί το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο που υλοποιείται στην Πάρο την τελευταία εικοσαετία και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και οι φορείς των νησιών της Πάρου και της Αντιπάρου ζητούν την άμεση ολοκλήρωση του ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια και να παρέχει υψηλές υπηρεσίες στους επισκέπτες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γ. Χατζημάρκος ζητά την επίσπευση της εξέτασης των αιτήσεων θεραπείας όσων δεν αδειοδοτήθηκαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεμελιώδης προτεραιότητά της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και η διαφύλαξη του απορρήτου των πληροφοριών και των δεδομένων σας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι φανερό ότι εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Έχει ανάψει ο γνωστός πια καυγάς που στήνεται γύρω από επιμέρους ζητήματα, η σκανδαλολογία και οι κάλπικες αντιπαραθέσεις ώστε να μπορέσει να κρυφτεί ότι στην πραγματικότητα, στα βασικά, στα ουσιαστικά, οι δυνάμεις που ασπάζονται και προωθούν αυτό το δρόμο ανάπτυξης, συμφωνούν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos