Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Οκτώβριος 2019 - Psts.gr

Το προϊόν διακινείται μέσω Διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα διέπει τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, αναμένεται να θέσει σε διαβούλευση στο άμεσο διάστημα η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λυπηρό φαινόμενο της αλόγιστης ρίψης άχρηστων, μεγάλων αντικειμένων γύρω από κάδους απορριμμάτων στο νησί της Πάρου δεν έχει τέλος! Στο θέμα έχουμε αναφερθεί ξανά και ξανά, ωστόσο η κατάσταση αυτή την περίοδο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας είναι το Facebook και Instagram εδώ και λίγη ώρα προκαλώντας... χάος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, έχει καθιερωθεί και εορτάζεται η «Ημέρα της Αστυνομίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 τη 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 32 πόλεις της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας θα έχουν αύριο στις 12:00 μ.μ στο ξενοδοχείο Κάραβελ (αίθουσα Horizon) οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/10) περιλαμβάνει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών με θέμα την πορεία του ΕΣΠΑ και των ΠΕΠ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενα φιλόδοξο σχέδιο για τα πλαστικά μιας χρήσης, που ενδέχεται να υπερβεί ακόμα και όσα ορίζει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία, ετοιμάζει η κυβέρνηση και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 36

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos