Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εκπληκτική εμφάνιση διέλυσε μέσα σε μία ώρα τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «4» του ATP Finals - Έγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στα ημιτελικά του ATP Finals!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μια αχτίδα ελπίδας έσπασε το σκοτάδι της απόγνωσης για τους γονείς του Δημήτρη, οι οποίοι μετά από δέκα μέρες αγωνίας, έμαθαν ότι το παιδί τους είναι καλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Βικτόρια» από ώρα σε ώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιος δεν σπεύσει μέχρι τη λήξη της τελευταίας προθεσμίας θα καταβάλει 20% παραπάνω χρήματα και 5% επιπλέον για κάθε χρόνο περαιτέρω καθυστερήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημασία της Αθλητικής Ψυχολογίας για κάθε προπονητή – γυμναστή είναι αδιαμφισβήτητη, τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Νάουσα η συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, για τα προβλήματα της περιοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στις ανασφαλείς συνθήκες ελλιμενισμού στη Νάουσα Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου 2019, θα βρίσκεται μαζί μας η Aegean Rebreath για τα εγκαίνια του δεύτερου σταθμού θαλάσσιων απορριμμάτων στην Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 15-11-2019 ώρα 11:00’ να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την αφαίρεση του εμποδίου από την παράνομη διάνοιξη στα Πράσσα, οι εργασίες για την εγκατάσταση των τριών ανεμογεννητριών συνολικού ύψους 70 μέτρων (βάση + φτερό) προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos