Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Ζητείται διοικητικός υπάλληλος για καθημερινή εργασία στην κινητή μονάδα ψυχικής υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κάμερα που είχε… «κολλήσει» με αποτέλεσμα να δείχνει μόνο ένα μέρος των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου, έγινε αφορμή για διαμαρτυρίες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλήματα υπάρχουν στην λειτουργία του facebook και του Instagram σε πολλές χώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα διήμερο προβολής ταινιών Βραβείου Lux με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και θέμα «Εικόνες Ευρώπης: Αυτή τη φορά ψηφίζω cinema» διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στον Κινηματογράφο Ανδόρα, την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήπως σουρώνεις και εσύ τα μακαρόνια μόλις βράσουν; Ε λοιπόν διαπράττεις ένα μέγα μαγειρικό «έγκλημα»! Το νεράκι αυτό, χάρη στην περιεκτικότητά του σε άμυλο, μπορεί να αποτελέσει πραγματικό «χρυσός» για τη μαγειρική και όχι μόνο! Να που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των πτήσεων και εναρμονισμένη πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και Κανονισμούς, μετά και τη σχετική οδηγία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA) απαγόρευσε από της 12ης Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00 τις πτήσεις των αεροσκαφών τύπου Boeing 737-8 MAX και 737-9 MAX στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (13/03) μετά από πυρκαγιά σε κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο του Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στην οδό Αριστοτέλους 33.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλημμέλημα μετατρέπονται οι βόμβες «μολότοφ» με τον νέο Ποινικό Κώδικα που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσκαλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς, τους κατοίκους και φίλους του νησιού να συμμετέχουν σε ανοικτή συζήτηση-ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί σε κάθε Δημοτική/Τοπική Κοινότητα για τις εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos