Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την τρομακτική κατολίσθηση στην Κίνα που «καταπίνει» ζωές και περιουσίες. Ένας 38χρονος παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του, κάτω από τη λάσπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Βρετανοί συρρέουν στην Ελλάδα για διακοπές και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Εκτός από τις υπέροχες παραλίες και την πληθώρα των μπαρ που διαθέτουν τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με έρευνα, είναι και ένας από τους πιο οικονομικούς προορισμούς για διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν χθες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες και με ποιο περιεχόμενο σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυριαρχία του Netflix;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη, 25 Ιουνίου θα αρχίσει η πληρωμή των συντάξεων, των προνοιακών επιδομάτων και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Πέμπτη 20 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε), ο Σύλλογος ΙΣτορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) και ο Δήμος Πάρου σας καλούν να θαυμάσετε από κοντά αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασικό χαρακτηριστικό τους, τα εντυπωσιακά καμπαναριά και οι πλακόστρωτοι δρόμοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό η εντολή για την καταβολή του Αντισταθμίσματος Νησιωτικού Κόστους για τις αεροπορικές μετακινήσεις των νησιωτών έως και τις 31/5/2019. Το ποσό που καταβάλλεται είναι 475.650 ευρώ σε 14.536 δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την κυκλοφορία του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα έχει τίτλο «Μπλέξαμε».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos