Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Για «χειραγωγημένα» στοιχεία από τον ΕΦΚΑ μιλούν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 22:30

Το φυσικό αγχολυτικό που δρα σε 20′

Είναι το πιο φτηνό και υγιεινό αγχολυτικό που μπορείτε να βρείτε, αξιοποιήστε το!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη θέρμανση της επιφάνειας της Γης, δηλαδή και της ξηράς και της θάλασσας, η οποία αυτή την εποχή αρχίζει και γίνεται έντονη, αποδίδει το φαινόμενο των καταιγίδων, που συνοδεύονται πολλές φορές από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Αθανάσιος Αργυρίου, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να μην κάνει μαθήματα στην Ελλάδα για την εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάνης και να σταματήσει την αναπαραγωγή απαράδεκτων δηλώσεων ζητά το ελληνικό ΥΠΕΞ από την Αγκυρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέαμα υψηλού επιπέδου χάρισαν οι κορυφαίας κλάσης αθλήτριες παγκόσμιων υπερδυνάμεων στο άθλημα του Beach Handball οι οποίες αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη 18 – 23 Ιουνίου στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Evia Vima ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος άφησε την τελευταίο του πνοή πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα... κορίτσια αλλά και τα... αγόρια της χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στη συναυλία – αφιέρωμα, με τίτλο «Θα ‘ταν 12 του Μάρτη», στα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από έναν ηλικιωμένο άνδρα φαίνεται πως ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο Λαγονήσι. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το οδοιπορικό του στις Κυκλάδες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατιας κ. Φιλιππος Φορτωμας. Τελευταία στάση ήταν η Σαντορίνη όπου πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη (19/21 Ιουνίου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 22 Ιουνίου κάθε χρόνο, ο Σκαραβαίος, το δημοφιλές μοντέλο της Volkswagen «Beetle» που ανακηρύχθηκε το αυτοκίνητο του αιώνα, γιορτάζει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos