Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση (2024) είναι οι εξής: 5, 20, 23, 24, 30 και τζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται η ισχύς των διπλωμάτων έως την ημερομηνία επανεξέτασης των οδηγών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ή μάλλον ελληνικό! Τον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο επέλεξε για να παρκάρει το μηχανάκι του, ένας οδηγός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλούν να μην παραδώσουν τις βαθμολογίες των τελικών εξετάσεων των σπουδαστών

Να μην παραδώσουν τις βαθμολογίες των τελικών εξετάσεων των σπουδαστών των ΙΕΚ απειλούν οι εκπαιδευτές των Ιντιστούτων επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες. Το ΔΣ του Σωματείου Εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ και λοιπών Φορέων Διά Βίου Μάθησης ΣΕΔΙΕΚαποφάσισε ομόφωνα, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις επίλυσης των προβλημάτων, να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση, ως έσχατο μέσο πίεσης, τη λήψη απόφασης για αποχή των εκπαιδευτών από την παράδοση βαθμολογιών των τελικών εξετάσεων μέχρι να λάβουν υπογεγραμμένες συμβάσεις στα χέρια τους. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Όπως ανανακοίνωσε το σωματείο των εκαπιδευτών ΙΕΚ, «οι μη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές παραμένουν απλήρωτοι από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους και για οκτώ μήνες, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για το πότε θα πληρωθούν ούτε με τι ωρομίσθιο θα πληρωθούν. Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι εμφανίζονται ανασφάλιστοι λόγω αυτής της κατάστασης.».

ethnos.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ερώτημα κατά πόσο η Εγνατία Οδός είναι ασφαλής έρχεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες. Γίνεται λόγος για γέφυρες που δεν μπορούν “να κατηγοριοποιηθούν ως ασφαλείς”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη ψηφιοποίηση βρίσκεται η τουριστική βιομηχανία και το τουριστικό προϊόν, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ψηφιακές απαιτήσεις των καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών και υποδομών στο νησί συνεχίζει να πρωτοπορεί υλοποιώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Ψηφιακή Ενιαία Αγορά (Digital Single Market), που αφορά τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο για πολίτες και επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Σέριφο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ.Αντώνη Αντωνάκη και αντάλλαξαν απόψεις για τα λιμενικά ταμεία και τη διαχειριστική επάρκεια των μικρών δήμων. Επισκέφθηκε τα σχολεία, τον ΧΥΤΑ, τον βιολογικό σταθμό και το φράγμα του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκτέλεση της από 08/05 απόφασης του Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos