Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος περιγράφει πως θα είναι ο καιρός από το Σάββατο έως και την Τρίτη. Χτυπάει καμπανάκι ιδιαίτερα για την Κυριακή και την Τρίτη τόσο στην Βόρεια Ελλάδα όσο και στην Αττική. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έχει εκδώσει ήδη η ΕΜΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημερώνει ότι στις 17:30 το απόγευμα, της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2019, ελικοφόρο αεροσκάφος τύπου ART42 κατά την διάρκεια τροχοδρόμησής του για να πάρει θέση για απογείωση βγήκε εκτός διαδρόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο χαντάκι του αεροδρομίου κατέληξε αεροσκάφος της Sky express την ώρα που επιχειρούσε να απογειωθεί από τη Νάξο. Το αεροδρόμιο του νησιού έκλεισε και γίνονται προσπάθειες επαναφοράς του αεροσκάφους στο διάδρομο του αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δεντροκκλησιά χτίστηκε -με πίστη και αγάπη- στο εσωτερικό μιας καμένης βελανιδιάς , ακολουθώντας τα βήματα του Αγίου Παϊσίου όπου στα νεανικά του χρόνια περνούσε από την περιοχή, πηγαίνοντας στο διπλανό χωριό Αμάραντος για να εκτελέσει ξυλουργικές εργασίες και επισκευές σε ντόπιες οικίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο να αρρωστήσουν σοβαρά – Πώς θα προφυλαχθείτε από τα κουνούπια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο μετά τις καταγγελίες πως λουόμενοι λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου «ξιφία» που κυοφορούσε, σε παραλία της Χαλκίδας. Μόνο που η αλήθεια μοιάζει να είναι αρκετά διαφορετική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά και μάλλον θετικά κρίνουν οι πολίτες τη κυβέρνηση Μητσοτάκη στη πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους λίγους τραγουδιστές , που κέρδισαν αδιαφιλονίκητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή , αγαπήθηκε φανατικά , μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων , τραγουδήθηκε όσο λίγοι και χάρισε το αίσθημα της οικειότητας σε όσους ένιωσαν ότι τραγουδά για εκείνους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρίσκεται κοντά στην πανέμορφη παραλία του Αμπελά σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο! Μόλις 5 λεπτά οδικώς από την κοσμοπολίτικη Νάουσα.


Πρόκειται για το φιλόξενο café – μεζεδοπωλείο «V. Ammos», έναν καλαίσθητο χώρο εστίασης που είναι ανοιχτός από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις μέσα σε ένα φυσικό σκηνικό μοναδικής ομορφιάς!
Απολαύστε το πρωινό σας, πιείτε το χαλαρωτικό καφεδάκι σας ή ολόφρεσκους χυμούς και γευτείτε γλυκίσματα ή παγωτά. Δροσερές σαλάτες, νοστιμότατα ορεκτικά, ποιοτικοί μεζέδες, γευστικά πιάτα ημέρας, ζουμερά κρεατικά ή ψαρικά της ώρας και όχι μόνο, σας περιμένουν για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα. Το μαγευτικής τοποθεσίας all – day café – μεζεδοπωλείο «V. Ammos» αποτελεί σίγουρα την top γαστρονομική πρόταση στον Αμπελά.




Στα ήσυχα τραπεζάκια του κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων κέδρων με τη θέα να αγκαλιάζει τη θάλασσα, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε ό,τι τραβά η όρεξή σας όλες τις ώρες της ημέρας μέσα σε ένα σαγηνευτικής ηρεμίας φυσικό τοπίο που αποτελεί από μόνο του μια από τις μαγευτικότερες εμπειρίες στην Πάρο!

V.AMMOS
Αμπελάς Νάουσα Πάρου

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες σκηνές live από τη σύλληψη του ειδικά διαμορφωμένου σκάφους - 39 κιλά κοκαΐνης, αξίας 569 εκατ. δολαρίων μετέφεραν οι έμποροι ναρκωτικών ανοιχτά του Σαν Ντιέγκο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos