Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Η σήμανση πάνω στο μπουκάλι νερού υποδεικνύει το είδος του πλαστικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακραία καιρικά φαινόμενα επισκέφτηκαν τη χώρα μας πολλές φορές στο παρελθόν με τον κατάλογο των νεκρών να είναι ατελείωτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα συντροφεύει τους ανθρώπους με άνοια και θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος - αυτός ο «σκύλος» είναι πραγματικά υπέροχος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στους αρμόδιους φορείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παρέα της Κάιλι Τζένερ τα έσπασε στο Nammo's με νεαρό να γλιστράει με μάσκα καταδύσεων στα μπουκάλια του αφρώδους οίνου- Για να «αλατίσει» ο Νουσρέτ το κρέας σου ο λογαριασμός, όπως λένε, θα πρέπει να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέρες σαν και τη σημερινή που η ζέστη είναι έντονη, μια σπιτική λεμονάδα είναι η ιδανική επιλογή. Και η συνταγή της είναι πανεύκολη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάλειμμα ολίγων ωρών από τις διαδοχικές επαφές και συναντήσεις των προηγούμενων ημερών θα κάνει ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του από το απόγευμα του Σαββάτου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον πυρήνα της η ρύθμιση θα προβλέπει ότι σε περίπτωση που το Περιφερειακό ή το Δημοτικό Συμβούλιο τα οποία έχουν τις σχετικές αριμοδιότητες δεν μπορούν να αποφασίσουν στην πρώτη συνεδρίαση για θέματα που αφορούν τις στρατηγικές επιλογές και την καθημερινή λειτουργία της περιφέρειας ή του δήμου (Προϋπολογισμός, Τεχνικό Πρόγραμμα, έργα Προμήθειες κλπ) το θέμα επανέρχεται στην Εκτελεστική Επιτροπή της περιφέρειας ή την Οικονομική Επιτροπή του δήμου, στην οποία έχει πλειοψηφία ο περιφερειάρχης ή ο δήμαρχος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Την 12-07-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 54χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos