Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δουν χιλιάδες δικαιούχοι επιδομάτων και συντάξεων μέχρι το τέλος Ιουλίου, καθώς από τις 25 Ιουλίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται επιδόματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενέργειες υποστήριξης της Χαλκιδικής που επλήγη από το μπουρίνι την περασμένη εβδομάδα ανακοινώνει το υπουργείο Τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το οχηματαγωγό RoRo Blue Carrier 1, το νέο απόκτημα του Ομίλου Αttica ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου αφότου έπεσε η αυλαία στην εκπομπή του Open Tv «Έλα Χαμογέλα» αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τα δύο της παιδιά Φίλιππο και Μιχαήλ αλλά και το σκυλάκι της, Ginger.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 32χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ανάσα» για περισσότερους από 2 εκατ. φορολογούμενους που χρωστούν στην Εφορία έως 3.000 ευρώ - Μεγαλύτερος αριθμός δόσεων αλλά και μικρότερη μηνιαία δόση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπρόσωποι της Επιχείρησης, όπως ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Ανδριώτης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, έθεσαν ζήτημα αναπροσαρμογής των τιμολογίων - Η ΔΕΗ δεν καταρρέει, τόνισε ο ίδιος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει μέσα σε μόλις 24 ώρες ο κύκλος της τοποθέτησης των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων στα υπουργεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:36

Προσοχή! Νέα απάτη μέσω sms σε κινητά!

Συνεχίζονται οι εξαπατήσεις καταναλωτών μέσω πενταψήφιων sms στα κινητά τους τηλέφωνα, από εταιρείες οι οποίες χρεώνουν μεγάλα ποσά, με το πρόσχημα πως οι ίδιοι οι κάτοχοι αυτών των κινητών αιτήθηκαν τις υπηρεσίες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις κορυφαίες «Στιγμές Πολιτισμού» που διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, αποτελεί το ζωντάνεμα επί σκηνής της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο Ασπροδόντης» που βασίζεται στο αριστούργημα του Αμερικανού συγγραφέα Τζακ Λόντον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos