Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Πρεμιέρα από σήμερα για πάνοπλους αστυνομικούς – κομάντο που κυκλοφορούν με κλειστά φορτηγάκια στο κέντρο της Αθήνας σε κεντρικά τουριστικά σημεία (Ερμού, Μοναστηράκι, Πύλη Αδριανού κλπ) με μεγάλη προσέλευση κόσμου για να αποτρέπουν έκνομες, αλλά και τυχόν τρομοκρατικές, ενέργειες στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα κρανίο που βρέθηκε στην Ελλάδα και χρονολογείται προ τουλάχιστον 210.000 ετών, αντιπροσωπεύει το αρχαιότερο δείγμα ανατομικά σύγχρονου ανθρώπου στην Ευρασία, δηλαδή εκτός Αφρικής, όπως ανακοίνωσε μια ομάδα Ελλήνων και ξένων επιστημόνων. Αυτό σημαίνει ότι -αν οι επιστήμονες έχουν δίκιο- το κρανίο είναι κατά τουλάχιστον 150.000 χρόνια παλαιότερο από το αρχαιότερο απολίθωμα «έμφρονος ανθρώπου» (Homo sapiens) που είχε βρεθεί έως τώρα στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες αλλαγές θα παρατηρήσουν οι κάτοικοι 7 χωρών στο Instagram. Το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να κρύβει τον αριθμό των likes που συγκεντρώνει κάποιος σε μία ανάρτηση, προκειμένου να «εξαλείψει την πίεση» που δέχονται οι χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Tetra Pak ανακοίνωσε πως πελάτες της στην Ευρώπη ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν χάρτινα καλαμάκια στις συσκευασίες της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση δόθηκαν στην δημοσιότητα, από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 22-07-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τρένα «ιδιαίτερα νέας τεχνολογίας», που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη θα εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό της Ελλάδας και δη όσοι θα ταξιδεύουν από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, από τα τέλη του 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις αλλαγές στις 120 δόσεις: Μειώνεται το ελάχιστο ποσό της μηνιαίας δόσης, διευρύνονται τα κριτήρια για τα νομικά πρόσωπα, μειώνεται το ετήσιο επιτόκιο - Προσαρμογές μετά το «παράθυρο» Ρέγκλινγκ για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων - Σήμερα οι πρώτες συναντήσεις γνωριμίας υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μελέτη παρέχει περισσότερα στοιχεία στους κλινικούς γιατρούς ώστε να είναι προσεκτικοί στη συνταγογράφηση συγκεκριμένων φαρμάκων που έχουν αντιχολινεργικές ιδιότητες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλαστική κουτάλα μαύρου χρώματος με λευκά στίγματα, με εμπορική ονομασία «HOME BASIC PROFESSIONAL NYLON JINTIANLI», κινεζικής προέλευσης, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos