Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Αναλυτικά όσα προβλέπει εγκύκλιος του υπ. Εργασίας για την προστασία των εργαζομένων διανομέων με δίκυκλο: Τους λεγόμενους ντελιβεράδες.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ben Warren της σειράς «Grey’s Anatomy» ή ο κατά κόσμον Jason Winston George εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους θανάτους από πνιγμό και αυτό διότι ένας άνθρωπος πεθαίνει κάθε 90 δευτερόλεπτα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος, το οποίο θα υλοποιηθεί από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) κατά τη χειμερινή περίοδο 2019-2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιλογή της Κριστίν Λαγκάρντ για να διαδεχθεί τον Μάριο Ντράγκι στην κορυφή της ΕΚΤ, προκαλεί ενθουσιασμό στους επενδυτές, με συνέπεια να πέφτουν σε ιστορικά χαμηλά οι αποδόσεις των ομολόγων των ευρωπαϊκών χωρών και μάλιστα ειδικά της περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίως σε Βρετανία - Γαλλία, αλλά και στην Ελλάδα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα από 520 άτομα, στελέχη του κλάδου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επίσημοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την Τελετή Απονομής των «Coffee Business Awards 2019» presented by Tuk Tuk Hellas, στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μάιος και ο Ιούνιος πέρασαν με αθλητικές εκδηλώσεις, αγώνες ιστιοπλοΐας, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, τριήμερα γεμάτα ζωντάνια, μουσική, πανηγύρια και τοπικά έθιμα. Κι αυτά ήταν μόνο μία γεύση από το φετινό καλοκαίρι.

Πολλές μοναδικές στιγμές μας περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο στο νησί της Κέας: στιγμές πολιτισμού, τέχνης, μουσικής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αλλά και αυθεντικές τζιώτικες στιγμές. Πανηγύρια, συναυλίες, φεστιβάλ και παραστάσεις, η Γιορτή Παραμυθιών αλλά και "Μια γιορτή για την Καρθαία" θα γεμίσουν τις μέρες και τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ευρωβουλευτές εξέλεξαν τον David Sassoli πρόεδρο του ΕΚ την Παρασκευή το μεσημέρι (τοπική ώρα) με 345 ψήφους επί 667 εγκύρων στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας.

Ο David Sassoli γεννήθηκε στη Φλωρεντία στις 30 Μαΐου 1956. Διατελεί ευρωβουλευτής για την Ιταλία από το 2009, με το Partito Democratico, στα ψηφοδέλτια του οποίου επανεξελέγη στην περιφέρεια της κεντρικής Ιταλίας το Μάιο του 2019 για την τρίτη του θητεία. Θα ηγηθεί του Κοινοβουλίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και αντίσταση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos