Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών Γυναικών το έκανε ξανά το θαύμα της!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7) ένας άνδρας, περίπου 65 ετών, σε γνωστό beach bar της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν τρεις περιοχές στην Εύβοια με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καβάλα, όταν ένας 67χρονος πυροβόλησε τον 54χρονο φίλο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην θωρακική χώρα, επειδή διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αιτία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα φτάσει και τους 40 βαθμούς -τοπικά- ο υδράργυρος την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ενώ από τη Δευτέρα θα αρχίσει περαιτέρω άνοδος, με τη θερμοκρασία να αγγίζει -μέχρι και την Τετάρτη- ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη αερίου σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακότατη άνοδο διέγραψε η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κατά τον φετινό Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To τρέιλερ για το επερχόμενο live action φιλμ φαντασίας Πινόκιο κυκλοφόρησε και τα πρώτα σχόλια είναι διθυραμβικά.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην Πάρο. Συνελήφθησαν έξι άτομα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Socrates. Συνεργάστηκε στην καριέρα του με μεγάλους καλλιτέχνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos