Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αλυκών Βόλου, 83χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 8η συνεχόμεμη φορά η κλήρωση του Τζόκερ δεν ανέδειξε νικητή και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε σημαίνειθ ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα μοιραστούν στους νικητές (ή στον νικητή) της πρώτης κατηγορίας 4.800.000 ευρώ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ηρακλείου προς λιμένες Θήρας, Μυκόνου, Νάξου, Θήρας, Ηρακλείου, με εκατόν εβδομήντα επτά (177) επιβάτες και δύο (02) ΙΧΕ οχήματα, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες εκπλήξεις έχει το νέο υπουργικό συμβούλιο που θα ανακοινώσει τη Δευτέρα επισήμως ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και τη συντριπτική νίκη της ΝΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ποσοστό-ρεκόρ του 44% εκτιμάται από τη Singular Logic ότι θα διαμορφωθεί η αποχή από τις σημερινές εθνικές εκλογές 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται ένα νέο κύμα καύσωνα με κορύφωση την Τετάρτη - Σε περιοχές θα «σκαρφαλώσει» ακόμη και στους 42 βαθμούς ο υδράργυρος 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 15% η διαφορά της Νέας Δημοκρατία με το Σύριζα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την καταμέτρηση της σταυροδοσίας στο νομό Κυκλάδων, με ενσωμάτωση στο 30%, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται είναι οι κ. Γιάννης Βρούτσης, ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας και η κα. Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα με ενσωμάτωση 57% των εκλογικών τμημάτων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στο νομό Κυκλάδων φέρνουν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos