Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατοχυρώσει από το 2018 το εμπορικό σήμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πληρωμές που ξεπέρασαν τα 12,7 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από αυτόν τον άνδρα οι Έλληνες περιμένουν ένα θαύμα», γράφει ο γερμανικός Τύπος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές της Κυριακής έδειξαν πως οι Γερμανοί πρέπει να πάρουν μαθήματα από τον ελληνικό λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο μοντέλο διακυβέρνησης που θέλει να προωθήσει θα περιγράψει στο πρώτο αυριανό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αιγίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την πτώση ενός δίκυκλου οχήματος στη θάλασσα, σε σημείο της παραλιακής οδού Αλυκής Αιγίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δρομολόγηση της άμεσης έκδοσης των εκκρεμών συντάξεων είναι η πρώτη προτεραιότητα, τόνισε ο νέος υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπάθειες για λειτουργία ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Πόσες ώρες θα διαρκεί το ταξίδι και πότε θα γίνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια της Blue Star Ferries προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 09/07 καθώς και την Πέμπτη 11/07, από τον Πειραιά για την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ρυθμούς-εξπρές θα τρέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις επόμενες ημέρες, καθώς αύριο θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις και εντός του Ιουλίου, όπως όλα δείχνουν, θα κατατεθεί το πρώτο νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos