×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πυροβόλησαν με καραμπίνα και σκότωσαν σκυλίτσα στην Πάρο

02 Μαρτίου 2014 04:22

Άγνωστος με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη Μορένα, μια απόλυτα φιλική και καλή σκυλίτσα που βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή Ανάληψη των Λευκών Πάρου.

Το φρικιαστικό θέαμα της νεκρής αιμόφυρτης σκυλίτσας αντίκρυσε ο κηδεμόνας της το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου όταν την επισκέφθηκε για την καθημερινή της βόλτα και φροντίδα. Η Μορένα ήταν πυροβολημένη εξ επαφής στο αριστερό ζυγωματικό και ο χώρος και το σπιτάκι της ήταν μέσα στα αίματα.
Στο χώρο βρέθηκε και το φυσίγγι της καραμπίνας και ίχνη από πατημασιές.
Με την έκθεση της νεκροψίας από τον κτηνίατρο Αντώνη Λάμπρου, που επιβεβαίωνε τον πυροβολισμό του ζώου, και το φυσίγγι που βρέθηκε στο σημείο, ο κηδεμόνας της Μορένας κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Παροικιάς.
Η Μορένα ήταν μια φιλική σκυλίτσα 11 ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και με microchip.

Έμενε προσωρινά στο κτήμα, είχε το σπιτάκι της, είχε καθημερινή φροντίδα και βόλτες και ήταν δεμένη με αλυσίδα σε ράγα (ιμάντα) 15 μέτρων για να έχει ελευθερία κινήσεων. Άρα το σκυλί ήταν περιορισμένο και ήταν αδύνατον να επιτεθεί, πέρα από το γεγονός ότι ήταν απόλυτα φιλικό και ήρεμο.
Το έχουμε πει επανειλημμένα και έχει αποδειχτεί και από έρευνες ότι οι "ανθρωποι" που ασκούν βία στα ζώα, οι "άνθρωποι" που δολοφονούν ζώα σπάνια σταματούν εκεί.

Ο δράστης οπλοφορεί και είναι γείτονάς μας εδώ στην Πάρο. Ζει ανάμεσά μας.

Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos