Παρουσίαση Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών

10 Μαρτίου 2014 16:44

Από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, ξεκίνησε ο Γιώργος Χατζημάρκος την παρουσίαση των χωρικών αντιπεριφερειαρχών της Ανεξάρτητης Περιφερειακής

 Κίνησης «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά», όπου παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Μάκη Δαδάου , παρουσίασε σήμερα τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

«Η σημερινή ημέρα ανήκει στις Κυκλάδες, στον ανεξάρτητο περιφερειακό συνδυασμό Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά και στον Γιώργο Λεονταρίτη. Η δέσμευσή μας για αλλαγή πορείας και ταχύτητας, σηματοδοτείται με την επιλογή ενός πραγματικά ενεργού πολίτη, που διαθέτει πολλούς αγώνες στο ιστορικό του, με μεγάλη γνώση και θητεία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, με πολύ αγάπη και μεράκι για τον τόπο του, με ανιδιοτέλεια, με φαντασία, άποψη, πρόταση και πολύ όρεξη για δουλειά. Το κεντρικό θέμ ατης σημερινής ημέρας θα αποτελέσει και κεντρικό μοχλό ώθησης των Κυκλάδων στην κρίσιμη 5ετία που έχουμε μπροστά μας» τόνισε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά»,κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η αποδοχή της πρότασης αυτής σημαίενι αυτομάτως δέσμευση για σκληρή δουλειά καθώς και ευκαιρία να αγωνιστώ από θέση ευθύνης για το αύριο των Κυκλάδων, που με πίστη στον τελικό στόχο, θα είναι αυτό που αξίζει σε έναν τόσο σπουδαίο τόπο. Μέσα από την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά»,μου δίνεται η δυνατότητα να δώσω ακόμη μία μάχη για τον τόπο μου, διεκδικώντας για αυτόν όλα όσα του έχουν στερήσει μεσα από  λάθη, αδυναμίες και κακούς χειρισμούς ενός παρελθόντος που δεν του άξιζε», δήλωσε ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης  «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά»,κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Λεονταρίτης:

Ο Γιώργος Λεονταρίτης του Ευαγγέλου, γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1958. Σπούδασε φαρμακευτική στην Πάντοβα της Ιταλίας και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου ασκεί ανελειπώς έως και σήμερα το επάγγελμα του φαρμακοποιού. Δραστηριοποιήηκε στον τομέα του αθλητισμού, ξεκινώντας το 1990 από τη θέση του Προέδρου της τοπικής Επιτροπής Βόλεϋ Κυκλάδψν φτάνοντας σήμερα στη θέση του Προέδρου τςη Επιτροπής Επαγγελματικού Βόλεϋ Ελλάδος Volley League . Πρωτοσχολήθηκε με τα κοινά εκλεγόμενος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ερμούπολης το 1990, όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος έως ότου διεφώνησε και αποχώρησε εναξαρτητοποιούμενος. Υπήρξε επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου του Δήμου Ερμούπολης και το 2006 συμμετείχε στις εκλογές της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος Νομάρχης καταγράφοντας εκλογικό ποσοστό 40%. Είναι παντρεμένος με την Φλώρα Χαλαβάζη μ ετην οποία έχει ένα παιδί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos