Σύλλογος Καφεστιατόρων Πάρου

23 Μαρτίου 2014 16:25

Το Δ.Σ του Συλλόγου Καφεστιατόρων, όπως έχει εξ αρχής δηλώσει, θα είναι παρών σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη.

Μια πρωτοβουλία όπως αυτή του εμπορικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, μας παρακινεί ευχάριστα και μας δίνει δύναμη, σκεπτόμενοι ότι και άλλοι σύλλογοι του νησιού μοιράζονται μαζί μας τον προβληματισμό ότι η Πάρος όντως έχει καθυστερήσει στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης.

Δυστυχώς, αν και προφορικά απαντήσαμε στον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου Κο Αλιπράντη, ότι η επιλεχθείσα ημερομηνία και ώρα, πρακτικά είναι αδύνατον να μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε, είτε ως σύλλογος είτε ως ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες, δεν στάθηκε αρκετό να τον μεταπείσουμε.

Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι να τον ενημερώσουμε και δημόσια ότι η Παρασκευή και ειδικά οι βραδινές ώρες, είναι από τα ελάχιστα χρονικά διαστήματα που τα καταστήματά μας παρουσιάζουν μια επισκεψιμότητα, που δεν μας επιτρέπει την φυσική μας απουσία από αυτά.

Θα χαρούμε όμως να ανταποκριθούμε σε μια πιο σωστά οργανωμένη συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού, είτε τη διοργανώσει ο Ε.Σ. Πάρου-Αντιπάρου, είτε προσέλθει εκείνος σε μια από τις επερχόμενες πρωτοβουλίες του Συλλόγου Καφεστιατόρων .

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος                                                                                                        Ο Αντιπρόεδρος

Αναστάσιος Κουρκουλόπουλος                                                                          Δημήτρης Παναγιωτίδης

Πάρος 23/3/2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos