×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αποκλειστική δήλωση Αργουζή: Δεν απέστειλα σε κανένα μέσο ενημέρωσης την παραίτησή μου…

07 Απριλίου 2014 22:12

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο κ. Κώστας Αργουζής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το psts.gr αναφορικά με την παραίτησή του δηλώνει τα εξής:

«Δεν απέστειλα με email ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο την επιστολή παραίτησής μου σε κανένα μέσο ενημέρωσης προκειμένου να δημοσιοποιηθεί. Την επιστολή την απέστειλα μέσω email,  σε μέλη του συντονιστικού για την υγεία και στο γραφείο του Δημάρχου Πάρου.

Αργότερα ενημερώθηκα και χωρίς να το γνωρίζω ότι η εν λόγω παραίτηση έχει ήδη δημοσιοποιηθεί

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Αργουζή:

Πάρος 7 Απριλίου 2014

Προς τα μέλη του Συντονιστικού για την υγεία

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Λόγοι που έχουν σχέση με προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να παραστώ στις τελευταίες συνεδριάσεις του Συντονιστικού καθώς και στη συνέλευση της Κυριακής.

Επειδή για ένα διάστημα, που δεν μπορώ να προσδιορίσω χρονικά,  δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στις μελλοντικές συνεδριάσεις αλλά και στις εν γένει δραστηριότητες του Συντονιστικού, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω, παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου.

Κρίνοντας όσο πιο νηφάλια μπορώ την πορεία μας  οφείλω να καταθέσω ότι η εθελοντική προσφορά όλων μας,  σε συνθήκες δύσκολες για την τοπική μας κοινωνία, κατέγραψε στην πρόσφατη ιστορία των νησιών μας σημαντικά γεγονότα με κορυφαία την κινητοποίηση της Αθήνας, το τοπικό μαζικό δημοψήφισμα, το πρώτο στην Ελλάδα και τη μεγάλη διαμαρτυρία στο λιμάνι της Πάρου.

Τα επόμενα βήματα του Συντονιστικού δεν είναι εύκολα και απαιτούν μεγάλη προσοχή.

Το παραμικρό λάθος,  που κάτω από άλλες συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητο, τώρα που όλη η κοινωνία παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις μας είναι πολύ εύκολο να σκορπίσει απογοήτευση και να αφαιρέσει από το Συντονιστικό το βασικό του στήριγμα, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Πάρου και της Αντιπάρου.

Επειδή, σε όλες χωρίς εξαίρεση τις συγκεντρώσεις που προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος  και στις οποίες ήμουν ο κύριος ομιλητής, δήλωνα ότι μετά το δημοψήφισμα θα επισκεφτούμε τον Υπουργό Υγείας  για να τον ενημερώσουμε και επίσημα για το αποτέλεσμα, καθώς και για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια δημόσια περίθαλψη στην Πάρο και την Αντίπαρο, γεγονός αντίθετο  με αυτό που αποφάσισε η πλειοψηφία του Συντονιστικού, δηλαδή την αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό και επειδή δεν επιθυμώ να είμαι ανακόλουθος με αυτά που έλεγα στους πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, θα μου επιτρέψετε να μην υπογράψω το εξώδικο.

Με εκτίμηση προς όλους σας

Κώστας Αργουζής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos