Ε.Σ Πάρου - Αντιπάρου: συμμετοχη στην γενικη συνέλευση ΟΕΣΑΟΝΝΑ

08 Απριλίου 2014 15:27

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου-Απόστολος Αλιπράντης, εκπροσώπησε τον σύλλογο στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΕΣΑΟΝΝΑ, που πραγματοποιήθηκε

την Κυριακή 6 Απριλίου 2014,στο μέγαρο ΕΒΕΠ.

Έπειτα παρευρέθηκε σε συνάντηση εργασίας, που είχε προγραμματιστεί με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ  κ.Βασίλη Κορκίδη, για σοβαρά θέματα του εμπορίου, που έχουν προκύψει , μετά την υποβάθμιση που έχουν υποστεί τα νησιά.

Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν επίσης από τα νησιά των Κυκλάδων, εκπρόσωποι των Εμπορικών & Επαγγελματικών Συλλόγων , Σίφνου , Σέριφου , Σαντορίνης , Σύρου , Νάξου & Τήνου.

Τα θέματα που ανέπτυξε ο Πρόεδρος Απόστολος Αλιπράντης ,αφορούσαν:

Τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Πάρου , σε γιατρούς απαραίτητων ειδικοτήτων πχ. παιδίατρος (εδώ και 4 χρόνια) και σε νοσηλευτές του ΕΚΑΒ.

Προβλήματα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης με το γραφείο του ΟΑΕΕ στην Νάξο.

Τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάργηση κάποιων παροχών από την ΔΟΥ της Πάρου και η αναγκαστική μετακίνηση των επιχειρηματιών στην Σύρο για την επίλυση τους.

Το παράρτημα του ΙΚΑ Πάρου που μετά την μείωση του προσωπικού του και την αφαίρεση αρμοδιοτήτων, παύει ουσιαστικά να μπορεί να μας εξυπηρετήσει. Αφού οι κάτοικοι των νησιών μας είναι πλέον υποχρεωμένοι να μετακινούνται στη Νάξο για κάθε σχετική υπόθεση .

Η ασφάλεια των πολιτών και η ανασφάλεια των τουριστών που προκύπτει σε περίπτωση απεργίας στον τομέα της ακτοπλοΐας , η επιβεβλημένη αντικατάσταση των πλοίων με πλοίο ασφαλείας εντός της ημέρας (όχι μετά από 72 ώρες)

Την έλλειψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που μαστίζει τους «ανασφάλιστους» επαγγελματίες , λόγω οφειλής στο ταμείο του ΟΑΕΕ.

Επιπλέον ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου , στηρίζει τα μέλη του στην προσφυγή που καταθέτουν κατά του ΟΑΕΕ                                Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Β.ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

Ένα από τα αποτελέσματα της συνάντησης εργασίας, που βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε , αφορά τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αδράνεια ή που έχουν διακόψει τις επιχειρήσεις τους .

Συγκεκριμένα, καλούμε τους παραπάνω επιχειρηματίες, που είναι ανασφάλιστοι εδώ και τρία χρόνια(2011,2012,2013),από το ταμείο του ΟΑΕΕ ,λόγω οφειλών , να μας προσκομίσουν τα βιβλιάρια ασθενείας για να αναλάβουμε σύμφωνα με τον νόμο 4254,φύλλο 85/7-4-2014 –ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Α.3 ,την διαδικασία θεώρησης τους , όσο αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                    Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos