×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα από τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων όπου διέμενε

11 Απριλίου 2014 23:39

Μέσα σε 24 ώρες στην Παροικιά της Πάρου είχαμε άλλον έναν θάνατο. Πρόκειται για Κινέζα, 30-40 χρόνων, που βρέθηκε νεκρή από τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων σήμερα το πρωί στο μπάνιο του δωματίου όπου νοίκιαζε.

Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν ως εξής:

Η νεαρή Κινέζα τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη από την Σαντορίνη, όπως του είπε, και ζήτησε να κλείσει δωμάτιο για δυο ημέρες. Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ήρθε την περασμένη Δευτέρα, πλήρωσε προκαταβολικά για τις δυο ημέρες που θα έμενε. Στον ιδιοκτήτη δεν έδωσε διαβατήριο παρά μόνο το όνομά της.

Στη συνέχεια ζήτησε να μείνει άλλες δυο ημέρες που τις πλήρωσε επίσης προκαταβολικά.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Απριλίου, έπρεπε να αναχωρήσει από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά μέχρι τις 11:30 το πρωί δεν είχε εμφανιστεί στη ρεσεψιόν.

Ο ιδιοκτήτης πέρασε έξω από το δωμάτιό της και του μύρισε καπνός. Άνοιξε την πόρτα, που ήταν ξεκλείδωτη, μπήκε στο δωμάτιο και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και αντίκρισε την Κινέζα ξαπλωμένη στην μπανιέρα με ακουστικά στα αυτιά. Το σοκ του ήταν μεγάλο όταν διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή.

Στο έδαφος του μπάνιου υπήρχε αυτοσχέδιο μαγκάλι, ταψί που έκαιγαν κάρβουνα.

Οι αποχετεύσεις, η πόρτα και τα παράθυρα του δωματίου ήταν σφραγισμένα με ταινία.

Ο ιδιοκτήτης πήγε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα Πάρου και ανέφερε το περιστατικό. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πάρου με συνοδεία γιατρού πήγαν στο δωμάτιο. Ο γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατο της Κινέζας, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος συνέλεξαν τα πρώτα στοιχεία που βρήκαν στο δωμάτιο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και σημειώματα. Μάλιστα σε ένα από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε ότι δεν έχει γονείς.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά της κινέζας, τα 24ωρα που έμενε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ήταν φυσιολογική.

Το πτώμα της Κινέζας θα μεταφερθεί, μάλλον στη Σύρο, για νεκροψία - νεκροτομή.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα στοιχεία, που έχει στη διάθεσή της, για να διαλευκάνει τον θάνατο της Κινέζας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos