Συνάντηση Δ.Σ Καφεζυθεστιατόρων με δημοτικό συνδυασμό "Πάρος Τώρα στην Πράξη"

16 Απριλίου 2014 21:52

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 9-4-2014 συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπίας του συνδυασμού «Πάρος Τώρα Στη Πράξη» με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κωβαίο Μάρκο και του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα άμεσης τόνωσης της επισκεψιμότητας του νησιού με βασικό άξονα τη προώθηση της κρουαζιέρας και την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής συνδεσιμότητας της Πάρου με εναλλακτικά λιμάνια, τόσο της Αττικής, όσο και της Βόρειας Ελλάδας και των γειτονικών νήσων που διαθέτουν διεθνή Αερολιμένα. (πχ Μύκονος). Προτάθηκαν δε, νέοι εναλλακτικοί τρόποι προβολής του νησιού όπως για παράδειγμα η δημιουργία και προώθηση διαφημιστικών βίντεο μέσω You Tube και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, ο Σύλλογος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του για σύμπραξη και υποστήριξη οποιασδήποτε σοβαρής και προμελετημένης ενέργειας ή πρωτοβουλίας που βοηθά στην ανάπτυξη της Πάρου, όπως η προτεινόμενη από τον Συνδυασμό δέσμη ενεργειών για τη βελτίωση του πρωτογενούς τομέα του νησιού και των προϊόντων του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                  ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos