×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλογή αιτήσεων επιμορφωτικών σεμιναρίων

12 Ιουνίου 2014 21:48
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, ανακοινώνει την έναρξη συλλογής αιτήσεων στα γραφεία του, για τα παρακάτω σεμινάρια:

· Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-25) που χρηματοδοτείται από τον ΟΑΕΔ με αμοιβή των 200,00 ευρώ ανά καταρτιζόμενο και αφορά εργαζόμενους των μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου εποχιακούς ή μη που θα επιμορφωθούν είτε στο τμήμα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ είτε στο τμήμα του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ μέσα από τα social media.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνεται παράταση μιας εβδομάδας στην υποβολή αιτήσεων δηλαδή τελευταία μέρα ορίζεται η ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 2 το μεσημέρι.

· Πρόγραμμα επιμόρφωσης χειριστών τροφίμων - (ΕΦΕΤ), που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων.

· Το σεμινάριο είναι διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες από 5 ώρες κάθε ημέρα) και κοστίζει 80 ευρώ στα μέλη ή 100 ευρώ στα μη μέλη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Την παροχή εκπαιδευτικού και εποπτικού υλικού του προγράμματος

• Την έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης του προγράμματος επιμόρφωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ Το Πιστοποιητικό «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» του ΕΦΕΤ είναι 5ετους Ισχύος. Οι Συνάδελφοι που έχουν προμηθευτεί το Πιστοποιητικό παλιότερα Θα πρέπει να το παρακολουθήσουν ξανά αν έχει παρέλθει πενταετία γιατί θα έχει λήξει η ισχύς του.

· Προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών για «θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας στις επιχειρήσεις», διάρκειας 35 ωρών, για επιχειρήσεις οι οποίες υπάγονται στη Β' κατηγορία . Η συμμετοχή κοστίζει 110 ευρώ για τα μέλη του συλλόγου και 130 ευρώ για τις μη εγγεγραμμένες επιχειρήσεις.

· Προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών για «θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας στις επιχειρήσεις», διάρκειας 10 ωρών, για επιχειρήσεις οι οποίες υπάγονται στη Γ' κατηγορία . Η συμμετοχή κοστίζει 50 ευρώ για τα μέλη του συλλόγου και 80 ευρώ για τα μη μέλη.

· Υποβάλλοντας τώρα τις αιτήσεις σας για τα σεμινάρια του τεχνικού ασφαλείας, παραλαμβάνετε αριθμό πρωτοκόλλου και μπορείτε να προβείτε στις προσλήψεις των εργαζομένων σας

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι παρά την συλλογή των αιτήσεων που γίνεται αυτήν την περίοδο τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν μετά τον Σεπτέμβρη λόγω της έναρξης της καλοκαιρινής σαιζόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos