×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

To Bolywood στην Πάρο!

13 Ιουνίου 2014 19:48

Η μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της έκανε απόβαση στην Πάρο!

Οι Ινδοί παραγωγοί και κινηματογραφιστές της συγκεκριμένης κορυφαίας εταιρείας, επέλεξαν την Πάρο για τα γυρίσματα της νέας τους παραγωγής θέλοντας να προβάλουν χαρακτηριστικής ομορφιάς ελληνικά τοπία ως φόντο των γυρισμάτων τους.

Την εν λόγω ινδική εταιρεία εξυπηρετεί ως εκτελεστής παραγωγής γυρισμάτων, γνωστή ελληνική εταιρεία που έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με Ινδούς παραγωγούς. Εκτός από την Πάρο, η Μύκονος αλλά και η Αθήνα είναι οι τρείς περιοχές που επέλεξαν οι Ινδοί κινηματογραφιστές για το συγκεκριμένο project.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή των παραπάνω περιοχών από τους ινδούς, έγινε με κριτήριο τις πληροφορίες, τις εικόνες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και προβάλλουν τα ελληνικά νησιά ακόμα και στη μακρινή Ινδία.

Το πρωί της Πέμπτης12 Ιουνίου, τα ινδικά συνεργεία έπιασαν δουλειά και πραγματοποίησαν γυρίσματα στο Κάστρο της Νάουσας και στις Κολυμπήθρες.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η Ινδία είναι μια τεράστια και ανερχόμενη τουριστική αγορά, μπορεί εύκολα κανείς να εικάσει την τεράστια σημασία της προβολής της Πάρου μέσω μιας παραγωγής που προβάλλει τις ομορφιές του νησιού χάρη στις οποίες όπως προαναφέρθηκε επελέγη.

Σύμφωνα με στοιχεία ο εξερχόμενος τουρισμός της Ινδίας αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Οι διεθνείς αναχωρήσεις από τη δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου αυξήθηκαν από 3.7 εκατομμύρια το 1997 σε σχεδόν 12 εκατομμύρια το 2010.

Το psts.gr βρέθηκε στα σημεία των κινηματογραφικών γυρισμάτων σε Νάουσα και Κολυμπήθρες και έχει καταγράψει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και εκτενείς καταγραφές σε βίντεο τα οποία θα σας παρουσιάσει περί τα τέλη Ιουλίου, κατόπιν απαραίτητης αδείας που οφείλει να λάβει από την εταιρεία παραγωγής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos