4ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου (Βίντεο + Φωτό)

23 Ιουνίου 2014 12:25

Την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου (Σάββατο 21 Ιουνίου) διεξήχθη στην Πάρο για τέταρτη φορά το καθιερωμένο πλέον αθλητικό γεγονός του ποδηλατικού γύρου του νησιού.

Με τη συνδιοργάνωση του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ αλλά και τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων, ο ποδηλατικός γύρος της Πάρου ξεκίνησε στις 5:30 το απόγευμα με αφετηρία το λιμάνι της Παροικίας και ολοκληρώθηκε με σημείο τερματισμού και πάλι το λιμάνι.

Οι πολυάριθμοι συμμετέχοντες αθλητές, 162 ποδηλάτες, διήνυσαν στην ποδηλατοδρομία τους 61 χιλιόμετρα διερχόμενοι από όλα σχεδόν τα χωριά της Πάρου. Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν την όμορφη ποδηλατοδρομία που διεξήχθη ομαλά και με αθλητικό πνεύμα άμιλλας και αγωνιστικής υπευθυνότητας.
Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Μετά τον τερματισμό των αγωνιζομένων, αθλητικά έπαθλα απονεμήθηκαν στους ποδηλάτες στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.
Παρακολουθήστε φωτογραφίες, βίντεο και ρεπορτάζ από τις όμορφες στιγμές του σημαντικού αυτού για την Πάρο αθλητικού γεγονότος, καθώς και συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες αθλητές οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του psts.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos