×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Tα ευτράπελα του δρόμου!

27 Ιουνίου 2014 11:55

Το χιούμορ και η φαντασία καραδοκούν εκεί που δεν τα περιμένεις! Και καμιά φορά γίνεσαι ακούσιος παρατηρητής τους στα πιο πολυσύχναστα μέρη, στο δρόμο!

Στις παρακάτω φωτογραφίες δείτε ανθρώπους να αλλάζουν ρούχα σε κοινή θέα σε ένα από πιο πολυσύχναστα μέρη της Παροικίας. Μετατρέποντας με την "άνεσή τους" το πεζούλι έξω από το κτήριο του ΟΤΕ σε "υπαίθριο καμαρίνι" φορούν με την ησυχία τους τα ρούχα τους!

Στην επόμενη φωτογραφία παρατηρούμε ότι... λίγο η ζέστη, ...λίγο η δροσιά στο σκιερό πεζούλι του ΟΤΕ και τα βλέφαρα δεν άργησαν να κλείσουν για ένα ζευγάρι τουριστών που πήρε τον υπνάκο του υπαιθρίως χωρίς να ενοχλείται από την γύρω κίνηση της περιοχής! Το ζευγάρι μάλλον προτίμησε τον ύπνο από την παραλία για την οποία μάλλον ξεκίνησε να πάει όπως δείχνει και η αμφίεσή του. Τελικά απόλαυσε τη σιέστα του!

Στην τελευταία φωτογραφία ο σκύλος πάνω στο μηχανάκι ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα στο πίσω μέρος του δικύκλου φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του σαν άνθρωπος!

Κοιτάζοντας πλάγια δείχνει εξασκημένος στην ισορροπία αλλά και στη βόλτα με το δίκυκλο!

Μάλλον την επόμενη φορά μπορεί και να τον δούμε στη θέση του οδηγού!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos