Παγκόσμια προβολή Πάρου - Αντιπάρου

06 Αυγούστου 2014 11:12

Μια πραγματικά τεράστια προβολή διεθνούς εμβέλειας κυρίως για τα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, χάρισε το βίντεο που παρήγαγε και ανάρτησε parianostypos.gr και είχε ως θέμα τη

συμμετοχή του διεθνούς σταρ Τομ Χανκς στο διάπλου Πάρου – Αντιπάρου στις 27 Ιουλίου 2014.

Το βίντεο αυτό το οποίο προβλήθηκε από όλους τους μεγάλους και μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, από εγχώρια αλλά και ξένα διαδικτυακά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που ήρθαν σε επαφή με το parianostypos.gr, σημειώνοντας μεγάλη επισκεψιμότητα, διαφήμισε την Πάρο και την Αντίπαρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ταχύτατα και άμεσα με τη δύναμη της εικόνας του και την αποκλειστικότητά του.

Το psts.gr  πάντα στις επάλξεις της δημοσιογραφικής αμεσότητας και με τη δυναμική που μόνο ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης διαθέτει, εξασφάλισε κατ΄αποκλειστικότητα για την Πάρο και την Αντίπαρο μια τεράστια διαφημιστική προώθηση καθώς εκατομμύρια άνθρωποι πληροφορήθηκαν και κυρίως είδαν σε ζωντανή εικόνα υψηλής ποιότητας τον αμερικανό σταρ να μετέχει στο διάπλου Πάρου – Αντιπάρου κάνοντας γνωστά τα νησιά και τις δραστηριότητές τους σε ένα τεράστιο κοινό εντός και εκτός Ελλάδας.
Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτυακού μέσου, αυτή είναι η δύναμη της ταχύτατης ροής ζωντανής πληροφόρησης που φθάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους ταυτόχρονα αποτελώντας την πλέον αδιάψευστη διαφήμιση για τον τόπο και για ότι αυτός προσφέρει.
Αυτού του είδους την προβολή εξασφαλίζει το psts.gr που εδώ και χρόνια με τα βίντεό του μεταφέρει την σύγχρονη Πάρο και τις εκδηλώσεις της διαδικτυακά παντού στον κόσμο ενισχύοντας θετικά το τουριστικό προιόν του νησιού μέσω της ζωντανής εικόνας που αξίζει πολύ περισσότερο από χίλιες έντυπες λέξεις.

Και έτσι θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας συμβάλλοντας στο μέτρο του δυνατού στην τουριστική αναβάθμιση και προβολή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Πάρου και Αντιπάρου αλλά και του psts.gr στον παγκόσμιο σταρ Τομ Χάνκς που τιμά τα νησιά με την παρουσία του και τα τίμησε εξόχως με τη συμμετοχή του στο διάπλου Πάρου – Αντιπάρου που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη προβολή τους. Του ευχόμαστε να έχει πάντα καλή διαμονή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos