Πανσέληνος του Αυγούστου παρέα με τις ανεμογεννήτριες (Βίντεο)

11 Αυγούστου 2014 00:35

Δεν θα επαναλάβουμε ξανά τα όσα έχουμε δημοσιεύσει για τον πολλά υποσχόμενο εξαγγελθέντα «μύθο» της ελληνικής πράσινης

ανάπτυξης (βλέπε δημοσίευση 06-09-11), απλά θα σας θυμίσουμε ότι μια απλή επίσκεψη στο λόφο Ανεφανή, στην περιοχή δηλαδή όπου έχουν τοποθετηθεί οι 4 πρώτες ανεμογεννήτριες του νησιού, δεν αφήνει περιθώρια εφυσυχασμού.

Το διαρκές υπόκωφο βουητό το οποίο και συνδυάζεται με κυματοειδείς γδούπους που προκαλούν αντίλαλο, ακούγεται σε απόσταση χιλιομέτρων και έρχεται βεβαίως σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα της αυγουστιάτικης πανσελήνου που κατέγραψε η κάμερα μας.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τις Καμάρες αλλά ευρύτερα το νησί (βλέπε δημοσίευση 08-09-11).

Ανάλογα δημοσιεύματα για τον ερχομό των νέων ανεμογεννητριών (βλέπε εδώ) καθώς και για την απουσία της τοπικής κοινωνίας όπως διαμηνύσε σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος Καμαρών μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στους προαναφερόμενους συνδέσμους.

Γεγονός πάντως είναι ότι οι νέες ανεμογεννήτριες είναι προ των πυλών (βλέπε εδώ), ενώ η παντελής απουσία ενημερωτικών συναντήσεων - πληροφόρησης, πλην μιας που πραγματοποιήθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου τον περασμένο Μάϊο, αφήνει ελεύθερο το πεδίο δράσης των όποιων σχεδίων ώστε η Πάρος μια για πάντα να χάσει το τοπίο της φυσικής ηρεμίας από τις «φιλικές» κατά τα άλλα προς το περιβάλλον ανεμογεννήτριες.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πανσέληνο με τις ανεμογεννήτριες

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos