Τροποποίηση της απόφασης για μετακίνηση των ιατρών κατά το 1/3

02 Οκτωβρίου 2014 18:44

Σχετικά με την απόφαση μετακίνησης των αγροτικών ιατρών από το Κέντρο υγείας Πάρου

τροποποήθηκε με νεώτερη απόφαση που φέρει ημερομηνία 02/10/14 ως προς τον έναν από τους τρείς αγροτικούς ιατρούς και συγκεκριμένα τον κ. Βαρριά Δημήτριο. Η μετακίνηση για τους άλους δύο αγροτικούς ιατρούς ισχύει ως έχει.

Διαβάστε τη σχετική απόφαση πατώντας εδώ

Για το ίδιο θέμα εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου και ο κ. Μπιζάς που έχει ως εξής:

Στις 30.09.2014 η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου αποφάσισε την μετακίνηση τριών αγροτικών ιατρών από το Π.Ε.Δ.Υ. – Κ.Υ. Πάρου για κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών στα νησιά Σίκινο, Ανάφη και Σέριφο.
Επειδή στο Κ.Υ. Πάρου υπάρχει σημαντική υποστελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και επειδή ο κόσμος της Πάρου αντέδρασε έντονα όπως ήταν αναμενόμενο στην παραπάνω απόφαση της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος , αφού ενημερώθηκε από τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, πραγματοποίησε παρέμβαση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την τροποποίηση από πλευράς Διοικητή της 2ης ΥΠΕ της σχετικής απόφασης.

Ο Έπαρχος Πάρου

Κώστας Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos