Τα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της Πάρου

16 Οκτωβρίου 2014 11:47

Ανάδειξη νέου Δ.Σ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων Πάρου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6μ.μ., στο Πολυγωνικό Κτίριο Παροικίας με τα εξής θέματα:

• Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

• Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Για να διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου θα πρέπει:

1. Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού, των οποίων η θητεία λήγει το 2014, να πραγματοποιήσουν εκλογές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21/11/2014, ώστε, μαζί με την εκλογή νέου ΔΣ του Συλλόγου τους, να εκλεγεί και ο εκπρόσωπός τους στην Ένωση Γονέων.

2. να κοινοποιήσουν στο e-mail της Ένωσης Συλλόγων Γονέων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τα στοιχεία των εκλεγμένων εκπροσώπων τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail) μέχρι την Παρασκευή 28/11/2014.

3. Την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Ένωσης (3/12/2014), οι εκπρόσωποι κάθε επιμέρους Συλλόγου στην Ένωση, οφείλουν να έχουν μαζί τους: α) αντίγραφο του Πρακτικού της Εφορευτικής Επιτροπής τους που διεξήγαγε τις εκλογές και β) απλή κατάσταση μελών του νέου ΔΣ του Συλλόγου τους, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του εκπροσώπου του στην Ένωση.

Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας υπενθυμίζουμε ότι:

• Μέχρι και τα πρώτα τριάντα (30) μέλη κάθε Συλλόγου γονέων που λαμβάνουν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ, εκλέγεται ένας (1) εκπρόσωπός τους στην Ένωση Γονέων.

• Επιπλέον των 30 συμμετεχόντων και μέχρι του αριθμού σαράντα έξι (46),δηλαδή 15+1 συμμετέχοντες, δίνεται το δικαίωμα εκλογής και δεύτερου εκπροσώπου του Συλλόγου στην Ένωση.

• Οι εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των Συλλόγων που θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες της Ένωσης θα πρέπει να φροντίσουν οι Σύλλογοι που εκπροσωπούν να είναι ταμειακώς εντάξει.

Για το Δ.Σ της Ένωσης

Η Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας

Μαρία Κορδονέλλη                  Αντώνης Δαβανέλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos