Πάρος: Η Ε.Ο.Δ. στη μάχη για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών…

05 Νοεμβρίου 2014 01:48

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων, πρωτοστατεί στον αγώνα για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών στην Πάρο προσφέροντας εθελοντικό κυρίως έργο υπέρ του αγαθού της υγείας και της ζωής στην τοπική παριανή κοινωνία.

Αναπληρώνοντας δυστυχώς κάποιες τραγικές ελλείψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας, η Ε.Ο.Δ. βρίσκεται πάντα στις επάλξεις της προσφοράς κάνοντας κάθε φορά αγώνα δρόμου οποιαδήποτε ώρα κι αν υπάρχει ανάγκη, προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο της διάσωσης.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τέσσερα μέλη της Ε.Ο.Δ κατά το διασωστικό τους έργο αργά το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου αφού για ακόμα μια φορά δεν υπήρχε βάρδια του ΕΚΑΒ.

Επίσης να αναφέρουμε ότι η όποια βοήθεια από την Ελληνική Πολιτεία προς τα παραρτήματα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ένα σε κάθε νομό), υπό μορφή αναλώσιμων υλικών, έπαψε να υφίσταται από το 2008.

Έκτοτε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) έχει λάβει δύο φορές βοήθεια υπό μορφή αναλώσιμων υλικών, από το Δήμο Πάρου με τελευταία φορά το 2013.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos