Συνάντηση με Δήμαρχο Αντιπάρου κ.Αναστάσιο Φαρούπο

10 Νοεμβρίου 2014 16:33

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Αντιπάρου κ. Αναστάσιου Φαρούπου και του Αντιδημάρχου

κ. Ιωάννη Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου κ. Απόστολο Αλιπράντη και τον Αντιπρόεδρο-εκπρόσωπο του συλλόγου στο Δήμο Αντιπάρου κ. Γρηγόρη Μαριάνο.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο – Απόστολο Αλιπράντη για τα νέα τμήματα που δημιουργήθηκαν στον σύλλογο μετά την πρόσληψη των δύο επιδοτούμενων ανέργων και την έναρξη συνεργασίας με εξωτερικό συνεργάτη- μηχανολόγο, ο οποίος θα αναλαμβάνει τις άδειες ίδρυσης & λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς επίσης ενημερώθηκε για το 8ο Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων ,το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Πάρο.

Κατόπιν συζητήθηκε το θέμα του παραεμπορίου και ο Δήμαρχος προτίθεται να κοινοποιήσει τις θέσεις του για την εξάλειψη του, στις αρμόδιες αρχές καθώς θα ορίσει έναν υπάλληλο του Δήμου Αντιπάρου ως υπεύθυνο για να ασχολείται με το παραεμπόριο στο νησί της Αντιπάρου.

Κατόπιν συζητήθηκε το ωράριο και ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Φαρούπος δήλωσε ότι στηρίζει το προτεινόμενο χειμερινό και θερινό ωράριο του Συλλόγου στην Αντίπαρο.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                         Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos