To “kids athletics” ταξίδεψε και στην Πάρο (Φωτό + Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2014 21:25

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το νησί της Πάρου φιλοξένησε το πρόγραμμα kids athletics του ΣΕΓΑΣ.

Συνδιοργανωτές του προγράμματος του προγράμματος ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Κυκλάδων με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου.

Η Πάρος είναι το 12ο νησί των Κυκλάδων που διοργανώνονται οι αγώνες που σκοπό έχουν την προσέλκυση νέων αθλητών, την διάδοση και ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού αλλά κυρίως την ενίσχυση του συνεργατικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των νεαρών μαθητών.

Την Παρασκευή συμμετείχαν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Παροικίας τα δημοτικά σχολεία της Πάρου και της Αντιπάρου. Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου συνεχίστηκαν οι αγώνες με παιδιά από την Νάξο, Μήλο, Άνδρο, Μύκονο, Αντίπαρο και Πάρο συμμετέχοντας για πρώτη φορά και το τμήμα κλασικού αθλητισμού του ΑΟ.Πάρου.

Στην απονομή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Θανάσης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος ο Πρόεδρος της Κ. Π. Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κος Μικές Λεοντής και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξης Γκόκας.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos