Τσάι "αλά ελληνικά" στην Αγκαιριά!

25 Νοεμβρίου 2014 18:27

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσες και όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγκαιριάς.

Η καθιερωμένη πλέον εδώ και χρόνια απογευματινή συνεύρεση παράθεσης τσαγιού στους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην δημοτική κοινότητα Αγκαιριάς, εξελίχθηκε σε ένα μικρό γλέντι!

Στη στολισμένη στο κλίμα των γιορταστικών ημερών που έρχονται αίθουσα, μετά το καθιερωμένο τσάι, ακολούθησε ένας πλούσιος μπουφές με ποικίλα σπιτικά εδέσματα και άφθονο ποτό. Ψυχή της όλης προετοιμασίας και της άψογης οργάνωσης της βραδιάς ήταν βέβαια οι εθελόντριες του Συλλόγου η φροντίδα των οποίων, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ήταν εμφανής, πάντα υπό την επιμέλεια και το συντονισμό της Προέδρου κας Ευαγγελίας Σκιαδά.

Η γυναικεία πινελιά ήταν εμφανής παντού, από τη διακόσμηση μέχρι την υποδοχή και περιποίηση του κόσμου και άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καθώς η βραδιά κυλούσε, όλοι έγιναν μια παρέα υπό τους ήχους της μουσικής ζωντανής ορχήστρας, και σιγά - σιγά ο ρυθμός ανέβηκε, το κέφι άναψε και ο χορός κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα!

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ.Κωβαίος, η Αντιδήμαρχος κ. Δ.Σαρρή, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΠΠΑ κ. Μ.Λεοντής και φυσικά ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς κ. Κ. Πούλιος ο οποίος υποστήριξε την όλη εκδήλωση.

Το parianostypos.gr, εξασφάλισε και σας παρουσιάζει βίντεο από την εκδήλωση το οποίο δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο με τις εκπλήξεις της βραδιάς!

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Φωτογραφίες: Δημήτρης Καλαποδάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos