Το νέο Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Πάρου

10 Δεκεμβρίου 2014 23:32

Σήμερα, 10/12/2014, το νέο ΔΣ συνήλθε σε συνεδρίαση, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 15 του καταστατικού του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πάρου.

Με ομόφωνη απόφαση εκλέχτηκαν:

Πρόεδρος: Γιώργος Ανδρεάδης

Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Ραγκούσης

Γραμματέας: Ιωάννης Μωραϊτίδης

Ταμίας: Ηλίας Μαούνης

Μέλος: Κατερίνα Βαζαίου

Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε:

1. Όλα τα μέλη του ΔΣ να περάσουν από όλες τις θέσεις του ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε 5 μήνες θα υπάρχει νέα κατανομή αρμοδιοτήτων στα 5 μέλη μας έτσι, ώστε όλοι να περάσουν από όλες τις θέσεις.

2. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο με καθορισμό ατζέντας που θα αποφασιστεί στο επόμενο ΔΣ.

3. Στην εν λόγω συνάντηση να ζητήσουμε δέσμευση από το Δήμαρχο ότι ύστερα από την έγκριση του προϋπολογισμού από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση να δοθεί στους εργαζόμενους άμεσα η τρίτη και τελευταία δόση των 176 € της πενταετίας 2002 – 2007.

4. Σε ό,τι αφορά τις βεβαιώσεις της εφορίας, σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπάλληλο, θα διερευνήσουμε αν υπάρχει λάθος, ώστε να αντιμετωπισθεί έγκαιρα.

5. Τέλος, επειδή τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και άμεσα, να πάμε σε νέο ΔΣ αύριο 11/12/2014 και ώρα 13:00 στο γραφείο του συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α.  ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πάρος 10/12/2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos